Pages Navigation Menu

Kvalitet

iso

GRIZELJ d.d. je prva privatna firma u BiH koja je zadovoljila sve uslove za dobijanje certifikata EN ISO 9001, koji je izdat od strane vodeće certifikacijske kuće TUV CERT.

DWGW – Certifikacijska kuća – prijavljena kod vlade Savezne Republike Njemacke i zvanično registrirana od strane Evropske komisije za ocjenu konformiteta gasnih uredjaja. Izdan 1998. godine i recertificiran do danas.

GRIZELJ d.d. je prva privatna firma u BiH koja je zadovoljila sve uslove za dobijanje certifikata EN ISO 14001, certifikat za upravljanjem okolisom, koji je izdat od strane vodece certifikacijske kuce TUV CERT.

Izdan 1998. godine i recertificiran do danas.

CEzCE znak potvrde kvalitete

Mi smo prva firma u Bosni i Hercegovini koja je stekla pravo, da na svoje proizvode stavlja CE – znak – Znak sigurnosti

DWGW – Certifikacijska kuca – prijavljena kod vlade Savezne Republike Njemacke i zvanicno registrirana od strane Evropske komisije za ocjenu konformiteta gasnih uredjaja.

 

Nagrade za kvalitet

nagrada

Međunarodna nagrada “Excellence and Business Prestige New York 2003″ u dijamantskoj kategoriji, dodijeljena od strane Internacionalnog komiteta nezavisne kompanije B.I.D. i JBAN-a.

pariz

Na 19. Međunarodnoj svjetskoj konvenciji o osiguranju kvalitete u Parizu (International World Quality Commitment) firmi GRIZELJ d.d. dodjeljena je Medjunarodna nagrada za kvalitet u platinastoj kategoriji “Pariz 2002″ (World quality Commitment International Platinium Star Award Paris 2002) od strane Business Initiative Directions kluba.

mexico

Dodijeljena nam je i Međunarodna nagrada za kvalitet za 21. stoljece “Mexico 2002″ (Worldwide quality award for XXI century Mexico 2002), od Worldwide Marketing Organization. A od Trade Leader’s Club-a iz Madrida urucena nam je, 30-ta Internacionalna Zlatna nagrada za kvalitet (30th International Golden Trophy for quality) Paris 2002, koja se dodjeljuje kompanijama iz raznih industrijskih bransi, u cije proizvode kupci imaju povjerenje dugi niz godina

pariz1

Nagrada je dodjeljena od Internacionalnog Izbornog komiteta nezavisne kompanije B.I.D. (Business Initiative Direction), kojeg cini grupa uglednih kompanija i strucnjaka iz 166 zemalja. Ovo visoko priznanje dodjeljuje se na osnovu visokih i strogo postavljenih kriterija kao sto su: zadovoljstvo kupca, strategija komunikacije, planiranje i donosenje odluka u oblasti menadzmenta i proizvodnje, kontinuirana edukacija kadrova, sveukupni poslovni rezultati, ISO standardi itd.

statua

Izborna komisija ”31-ve MEĐUNARODNE NAGRADE ZA TRGOVACKI UGLED – NOVA MILENIJSKA NAGRADA” kreirane u okviru saradnje izdavacke kuce EDITORIAL OFFICE sa TRADE LEADERS CLUB-om i casopisom MERCADO MUNDIAL (svjetsko trziste), je izabrala GRIZELJ d.d. za osvajaca ovog medjunarodnog trofeja za 2001 g. Njihova odluka je zasnovana na informacijama dobivenim od 15.000 clanova TRADE LEADERS CLUB-a, koji poticu iz 112 zemalja. Ova nagrada je kreirana kako bi izdvojila sve one firme iz raznih zemalja, koje iskacu iz ustaljenog kursa zahvaljujuci ugledu svog korporativnog imidza, a koji se zasniva na kvaliteti proizvoda i/ili usluga.